Ποιό το υποχθόνιο νόημα της φράσης "Ενεργειακή Κρίση";;



Κλέβουν την δική μας ενέργεια! 

Πάντα συνηθίζω να λεω πως όλα έχουν ένα διπλό νόημα σε αυτό το ύπουλο χωροχρονικό...που πρέπει μόνος σου να ανακαλύπτεις...

Οταν λένε "Ενεργειακή Κρίση", αυτό ακριβώς το υποχθόνιο νόημα έχει γι αυτούς που μόνο εκείνοι το εννοούν, μεταξύ τους φυσικά.Την κλοπή της δικής μας ανθρώπινης ενέργειας. Εμάς βέβαια μας αφήνουν να καταλάβουμε πως αναφέρονται στην υποτιθέμενη ενεργειακή κρίση του περιβάλλοντος,που και αυτήν, οι ίδιοι προσπαθούν με τεχνητά μέσα να προκαλέσουν μολύνοντας τα πάντα επί δεκαετίες με ένα σατανικό υποχθόνιο διαχρονικό σχέδιο που δεν τους ένοιαζε πόσα χρόνια θα διαρκέσει. Ομως τελευταία τους ενδιαφέρει και γι αυτό το έχουν επισπεύσει. Το γιατί το επέσπευσαν, θα το συμπεράνετε μόνοι σας...

Μα περιβάλλον ουσιαστικά είμαστε εμείς οι ίδιοι! 

Το περιβάλλον δεν είναι μόνο έξω απο εμάς είναι και μέσα μας. Είμαστε ένα με το περιβάλλον! Οτι υπάρχει έξω απο εμάς το ίδιο ακριβώς βρίσκεται και μέσα μας!!!



Την δική μας κρίση της προσωπικής μας ενέργειας υπονοούν, αλλά μόνο αυτοί το ξέρουν...Προς το παρόν μόνο βέβαια, γιατι τώρα αρχίζουμε να αφυπνιζόμαστε κι εμείς από τον λήθαργο και να αντιλαμβανόμαστε πολλά πράγματα σιγά σιγά μεν αλλά σταθερά απο τότε που εμφανίσθηκε ένας συγκεκριμένος άνθρωπος ο οποίος μας γνωστοποίησε και κατέγραψε με αποδείξεις το αληθινό Φυσιολογικό μας Δίκαιο. Αυτός που φρόντισαν και φροντίζουν απο τα κανάλια να τον μισεί ο κόσμος... Γιατί άραγε;;; 

Οι αφυπνισμένοι Ελληνες Ανθρωποι είναι εδώ και αποκαλύπτουν όλη την πλεκτάνη που έχει στηθεί στις πλάτες του ανθρώπου. Ας αφήσουμε τους εγωισμούς..

Εγώ δεν βλέπω κανέναν να έχει την ίδια ενεργητικότητα που είχε παλιά και ιδιαίτερα μετά από τα αλλεπάλληλα λοκ-ντάουν που μας έμαθαν να συμπεριφερόμαστε απομονωμένα να φοβόμαστε ακόμα και να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αλλά εδώ και χρόνια πίσω έτσι όπως μας διαμόρφωσαν την ζωή δεν χαιρόμαστε, δεν επικοινωνούμε συλλογικά, δεν παίζουν πια τα παιδιά στις γειτονιές, δεν ζούμε, απλά φυτοζωούμε, είναι εικονική η ζωή μας σαν να έχει μπεί στον πάγο και τώρα μας το λένε ξεκάθαρα πως θα γίνει εντελώς εικονική μέσα απο την τεχνολογία τους (cloud) για να μπορούμε να αντέξουμε. Ενω απο την άλλη θα είμαστε ελεγχόμενοι και αναλώσιμοι γι αυτούς. Η ενέργειά τους θα προέρχεται απο εμάς τους ίδιους, απο το σώμα μας, τα όργανά μας. Αυτό θέλουν. 



Ετσι λοιπόν η παγκόσμια υπεροπτική Ελίτ προκαλεί ειδικά τελευταία μια τεχνητή ενεργειακή κρίση στην δική μας ανθρώπινη ενέργεια, του οργανισμού μας, της σκέψης μας, της νόησής μας, των οργανικών μας λειτουργιών μέσα απο ευτελή μεταλλαγμένα τρόφιμα. Μας αλλάζουν ακόμα και το νόημα των λέξεων για να μην μπορούμε να σκεφθούμε και να συνενοηθούμε. Μεταστροφή στα πάντα μας ετοιμάζουν. 

Τίποτα δεν έχει να κάνει με την πραγματική φυσιολογία μας σε αυτό το περιβάλλον που μας ετοίμασαν απο την αρχή του 20ου αιώνα. Τώρα απλά εξελίσεται ραγδαία το σχέδιό τους και γίνεται πλέον ορατό τί επιδιώκουν.


Πρέπει οι άνθρωποι να νοήσουν γιατι δεν υπάρχει πλέον χρονικό περιθόριο.

Οι δυνάμεις του σκότους πρέπει να ακυρωθούν απο το Φως. Ούτε κι αυτοί έχουν χρόνο, αλλά αυτοί το γνωρίζουν. Οι πολλοί πρέπει να νοήσουν! Και στους πολλούς που έχουν άγνοια ποντάρει το καθεστώς της μαυρίλας.

Ελληνες πρόσω ολοταχώς στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις,το αντίπαλον δέος, τις δυνάμεις του Φωτός,.. δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Ποιός είναι ο άνθρωπος που μισούν και γιατί; Δες εδώΟλα παρουσιάζονται με λογική και αποδείξεις εδώ. Σώσε την ζωή όλων και του εαυτού σου. Ο εαυτός σου είμαστε όλοι και όλοι είμαστε Ε.ΣΥ.


Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

08 / 10/ 2022


#Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου  #Υποψήφιοι_Βουλευτές #Ελλήνων_Συνέλευσις


Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/10/blog-post_8.html



Διάβασε ακόμα:

Τί είναι η Περσεφώνη και ποιό το νόημά της; Δες εδώ

Ποιός είναι ο άνθρωπος που μισούν και γιατί; Δες εδώ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια