Ποιά ευκαιρία απέκτησαν οι υγειονομικοί;;


Ο διαχωρισμός που μας κάνει το καθεστώς ανέκαθεν δεν συμβαίνει μόνο ανάμεσα στους ανθρώπους, αλλά εφαρμόζεται και πάνω στα μέρη του ανθρώπινου αιθερικού σώματος. Μας κόβουν την ανδρεία, την αρμονία, την αισθητική, την αλήθεια, την αφθονία, την λογική,την ευδαιμονία, το γνώθι σ'αυτόν,την ελευθερία, την αρετή, την δικαιοσύνη, την αρμονία, που οι αξίες αυτές ταυτίζονται με 12 κωδικές συμπαντικές δυνάμεις σύνθεσης των 12 μερών του σώματός μας. Το γνωρίζατε;;;

Αυτό που ζήσαμε μέσα από τον εκβιασμό απο την κυβέρνηση προς τους υγειονομικούς που τέθηκαν σε αναστολή είναι ότι αναδείχθηκε η ανάγκη της ανδρείας σήμερα στον άνθρωπο.

Η ευκαιρία λοιπόν των υγειονομικών μέ όσα συνέβησαν, τώρα που διαπίστωσαν την ύπαρξη της ανδρείας μέσα τους είναι να μάθουν ποιός είναι ο αρχικός άνθρωπος που έχει έλευση από την Δημιουργία. Να μάθουν ποιά είναι τα μέρη του αληθινού πρωταρχικού ανθρώπινου σώματος τα οποία τελικά είναι συνυφασμένα με τον γενετικό μας κώδικα.

Ποτέ δεν διδαχθήκαμε στα πανεπιστήμια και στα σχολεία αυτό το απλό αλλά τόσο σημαντικό πράγμα ώστε να συνθέσουμε το πάζλ του σκοπού της υπαρξής μας αλλά και της υγείας μας. Μόνο ο πρόεδρος της Ελλήνων Συν-Ελευσις Αρτέμης Σώρρας μας το απέδειξε μέσα απο την αιθερική γραφή. 

Κάνω έκκλιση να πετάξουν οι γιατροί τον εγωισμό και να επαναπροσδιορίσουν τα θεμέλια της Ιατρικής αν θέλουν να λένε οτι είναι γιατροί των ανθρώπων.Τα θεμέλια της Ιατρικής είναι η κατανόηση και η αναγνώριση του ελλάνιου ανθρώπινου σώματος που αποτελείται απο 12 αξίες που κάθε μια αντιπροσωπεύεται απο μια θεϊκή κωδική Ολύμπια δύναμη αντίστοιχη, με αποδείξεις, που μορφοποιείται στον χώρο της ενσάρκωσής μας με συγκεκριμένη μορφή στα αγάλματα των προγόνων μας, μόνο και μόνο για έναν λόγο, για να μας θυμίζει πώς πρέπει να είμαστε ως αληθινοί άνθρωποι. Ετσι καταλλήγουμε οτι και η Υγεία είναι απλό πράγμα όταν γνωρίζεις και τα θυμάσαι όλα αυτά. 


Υγεία είναι η βιωματική διαπίστωση των ελλάνιων αξιών που ταυτίζονται με τις κωδικές Ολύμπιες υπεροντότητες και είναι τα μέρη του αιθερικού σώματός μας. Οταν οι γιατροί αλλά και όλοι οι άνθρωποι το κατανοήσουν, θα έχουν ανακαλύψει μέσα απο τον Λαβύρινθο του Νού την αυτοϊαση,την πρόληψη, την θεραπεία,...όλου του περιβάλλοντος!!!  Αυτό πρέπει να είναι η Ιατρική!

Η αληθινή Ιατρική τον τελευταίο καιρό που διανύουμε πρέπει να ενεργοποιήσει την ανδρεία και παρουσιάζεται η ανάγκη να προστατεύσει τον άνθρωπο. Η Ιατρική συνεπώς πρέπει να βασίζεται στην ΛΟΓΙΚΗ. Λογική σημαίνει ΑΠΟΔΕΙΞΗ και όχι πίστη. 

Είναι απαράδεκτο το φαινόμενο που είδαμε οτι τα 2/3 των γιατρών εφάρμοσαν αυτό που τους έδωσε η παγκόσμια ελίτ μέσω κυβερνήσεων ακυρώνοντας τον εαυτό τους, σαν φαντάροι που δέχονται διαταγές και εκτελούν χωρίς αμφισβήτηση.

Αρα, τί έκανε ο συμβιβασμένος γιατρός που κατάργησε την λογική και έβαλε την πίστη μπροστά; Πρόδοσε το κομμάτι της λογικής. Εκοψε και δια-χώρισε μια κωδική συμπαντική δύναμη του εαυτού του.


 Αν δεν φυλάξουν θερμοπύλες όλοι οι υγειονομικοί σύσσωμοι, και οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι, θα χαθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και για την ακρίβεια το ανθώπινο Δίκαιο θα εξαφανισθεί ολοκληρωτικά μαζί με την ανθρώπινη υγεία αφου αυτή είναι συνυφασμένη με το Δίκαιο της φυσιολογίας μας. Θα κοπούν ακόμα περισσότερο τα 12 μέρη του αληθινού πρωταρχικού ανθρώπινου σώματος όπως η ίδια η ελίτ μας πληροφορεί. Ο άνθρωπος θα γίνει βιολογικό ρομπότ απόλυτα ελεγχόμενο. Θα χαθεί η ιατρική και όλες οι παραϊατρικές επιστήμες, νοσηλευτική, φαρμακολογία κλπ.

Εχουμε να πούμε πολλά ακόμα για το ανθρώπινο σώμα που αυτή η διδασκαλία είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο πρέπει να βασίζεται απαρέκλιτα η ιατρική. 

Η ευκαιρία μετά την ανάδειξη έστω μιας αξίας (της Ανδρείας), μέσω του κυβερνητικού εκβιασμού, στην πραγματικότητα προσφέρθηκε απο συμπαντικές δυνάμεις με στόχο και σκοπό να αναδειχθούν και όλες οι υπόλοιπες αξίες.

Ανακαλύψτε το εξής: η ευκαιρία είναι οτι με κάθε πλήγμα μπορούμε να μεταλλάσσουμε το πλήγμα σε γνώση και δράση. Κάθε όπλο τους να μεταστρέφεται σε ευκαιρία για να γυρίζει μπούμερανγκ εις βάρος των αποστατικών δυνάμεων του σκότους που έχει καταδυναστεύσει τα πάντα.

Αναρωτιέστε λοιπόν τί είναι η υγεία, πώς είναι δομημένη απο την φύση, και πώς θα είναι οι αληθινοί γιατροί και νοσηλευτές στην Ελλήνων Πολιτεία;;;

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου                                                                                         

Υποψήφια Βουλευτής Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας                                                 

9/ 11/ 2022

τηλ. 6982441921

#Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου  #Υποψήφιοι_Βουλευτές #Ελλήνων_Συνέλευσις

Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/11/blog-post_9.html

Διάβασε επίσης:

--ΤΑ 12 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

--12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ

--ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

--Η διπλή ερμηνεία της ανατομίας του αφτιού μας...

--ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
pdf ΣΕΛ.: 765-802



 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600


ΠΗΓΗ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια