Ποιός τολμά να καταργεί τα στρατόπεδα και το ανοσοποιητικό μας ???

 


Αυτός που απενεργοποιεί την Εθνική μας Αμυνα, αυτός που κλείνει τα στρατόπεδα μας, "κλείνει" και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Είναι το ίδιο ακριβώς !

Μας έκλεισαν μέσα και μας επέβαλαν μάσκες σε όλο τον πληθυσμό. Και τώρα εκ των υστέρων έρχονται να μας πούν πως οργιάζουν οι ιώσεις, ήπιες ή σοβαρές, επειδή δεν αποκτήσαμε ανοσία κατά την διάρκεια της πανδημίας, γι αυτό άλλωστε και δεν υπήρχε κοινή γρίπη όσο κρατούσε αυτή. 

Μάλιστα μας ανέφεραν με περισσό θράσσος και αναίδεια σαν να μη συμβαίνει τίποτα πως τα παιδιά επλήγησαν απο αυτά τα μέτρα περισσότερο όσον αφορά την σωματική, νοητική, ψυχική τους ανάπτυξη αλλά και στην ομαλή κοινωνική τους ένταξη. Μιλάμε για ανεπανόρθωτες βλάβες κυρίως ψυχοκοινωνικές που χαράχθηκαν στην ψυχή, στο σώμα και κυρίως είχαν αντίκτυπο στο ανοσοποιητικό τους. 

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως η φύση έχει προικήσει τον άνθρωπο με ένα ανοσοποιητικό σύστημα που χρησιμεύει στο να παράγει αντισώματα και να επιτίθεται στον εχθρό όταν απειλείται η υγεία μας απο μικρόβια, ιούς κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και με το αμυντικό σύστημα της χώρας, γι αυτό διατηρούμε στρατόπεδα με οπλικό σύστημα και στρατιώτες ώστε να αντιμετωπίζουμε τον εχθρό όταν απειλείται η ασφάλεια της χώρας.


Αυτός που κλείνει και τα δύο κάθε άλλο παρά νοιάζεται για το καλό μας όπως κόπτονταν από τα πληρωμένα κανάλια επι πανδημίας. 

Αντί να αφήσουν λοιπόν το ανοσοποιητικό του συνόλου του πληθυσμού να δράσει ανέπαφο από περιττές ηλίθιες εξωτερικές ανθρώπινες παρεμβάσεις ανόητων πολιτικάντηδων που νομίζουν οτι θα παίξουν τον ρόλο του θεού και θα επέμβουν επιτυχώς πάνω στην φύση δικαιότερα απο την ίδια την φύση, απενεργοποίησαν το ανοσοποιητικό σύστημα υγειών ανθρώπων και οδήγησαν στην μη απόκτηση ανοσίας αγέλης σε εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ αν άφηναν την φύση να δράσει απο μόνη της με την φυσική μας ανοσοποίηση τώρα θα είχαμε βγεί μια ώρα αρχύτερα απο την πανδημία. Απεναντίας οι επικίνδυνοι ανθρώπινοι χειρισμοί οδήγησαν στην αναπαραγωγή και διαιώνηση του ιού αλλά και στο φαινόμενο που ζούμε σήμερα με την εμφάνιση άλλων κοινών ιώσεων γρίπης με επιπλοκές λόγω εξασθένισης του ανοσοποιητικού συστήματος κυρίως των παιδιών μας και μη απόκτησης ανοσίας. 


Αυτό είναι μια βάρβαρη υπεροπτική εγωιστική παρέμβαση πάνω στην φυσιολογία μας με ύπουλο σκοπό την ανακύκλωση και πολλαπλασιασμό των ασθενειών και την διατηρησή τους στην μέγιστη λοιμογόνο ικανότητα τους με επιπλοκές, ώστε να κάνουν λόγο διαρκώς για εμφάνιση καινούργιων σοβαρών επιδημιών που τείνουν να γίνουν πανδημία λόγω κληματικής αλλαγής! 

Η βάρβαρη επέμβαση πάνω στην φυσιολογία μας με την αδρανοποίηση και ουσιαστικά κατάργηση της φυσικής άμυνας των ανθρώπων και δη των παιδιών, είναι μιά άδικη και εγκληματικά άνοη πράξη που δεν προέρχεται απο ανθώπους γιατι δεν μπορούν να αντιληφθούν και να σεβαστούν το ανθρώπινο φυσιολογικό δίκαιο τα όντα που μας κυβερνάνε. Η άνοη, ή σκόπημη αυτή παρέμβαση έχει σαν αποτέλεσμα την πρόκληση χάους στην υγεία με πολλές κοινωνικοπολιτικές χαώδεις προεκτάσεις. Στόχος τους λοιπόν είναι ο ίδιος ο άνθρωπος και πρέπει να το κατανοήσουμε. Προετοιμάζουν τους αυριανούς πολίτες απο τον τομέα της υγείας έτσι ώστε να είναι φιλάσθενοι και συνεπώς φοβισμένοι άρα να υποτάσσονται σε κάθε κέλευσμα της πολιτείας ....για το καλό μας βέβαια ....

Με τις υγείες μας!


Κασσάνδρα Λαμπροπούλου 

Υποψήφια Βουλευτής Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

23/ 12/ 2022

#Ελλήνων_Συνέλευσις #Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου #Υποψήφιοι_Βουλευτές

Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/12/blog-post_23.html

Δείτε τί αναφέρει η κυρία Λαμπρόπουλου απο το 51:00 στο παρακάτω βίντεο

Tην εκπομπή παρουσιάζουν η ΜΑΙΡΗ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ και ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ.
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''

#συνεντευξεις #επικαιροτητα #νεα #πολιτικη #live #livestream #livetv

Πηγή:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια