Είμαστε απέναντι σε οτιδήποτε είναι απέναντι στην φυσιολογία μας

 


Η αλλοίωση της φυσιολογίας των ανθρώπων αλλά και όλων των δημιουργημάτων συμβαίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια είτε "in vivo", είτε "in vitro", δηλαδή είτε στην ζωή εκούσια ή ακούσια με διασταυρώσεις, είτε σε ένα εργαστήριο. Στις μέρες μας βέβαια έχει επισπευσθεί μέσω βιοτεχνολογικών εργαστηρίων και ανάλογων νόμων τα τελευταία χρόνια με κτηνώδη μανία από οντότητες που παρουσιάζονται στον φαινότυπο ως άνθρωποι και διοικούν τον πλανήτη. Αυτοί επεμβαίνουν ξεδιάντροπα στο γονιδίωμα όλων των δημιουργημάτων χωρίς να μας ρωτάνε και χωρίς να γνωρίζει ο μέσος άνθρωπος τί έχει συμβεί καθότι τα παρουσιάζουν μόνο σε επιστημονικές μελέτες με ορολογία ακατανόητη για τους πολλούς. Αλλά αυτό αφορά και ενδιαφέρει τους πολλούς...

Συνεπώς η κατεστραμμένη φύση από πολύ παλιά εκδηλώνει σφάλματα (πχ.στο dna) αλλά πάντα τείνει να τα εξαλλείψει καθότι έτσι είναι προγραμματισμένη. Εμείς βλέπουμε τα γεννετικά σφάλματα και καθότι δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί κατηγορούμε την φύση για τις γεννετικές ανωμαλίες ενω θα έπρεπε να κατηγορούμε τον εαυτό μας σαν ανθρωπότητα που προδόσαμε την φυσιολογία των πάντων επειδή εν αγνοία μας επιτρέψαμε στους αποστάτες που μισούν τον άνθρωπο, να αδικούν ποικιλοτρόπως μεταλλάσσοντας και δηλητηριάζοντας ολόκληρο το περιβάλλον μας, όπου είμαστε μια ολότητα με αυτό και συνεπώς επιρρεαζόμαστε απο αυτό.

Ο άνθρωπος τώρα συνειδητοποιεί σιγά σιγά πως κινδυνεύει με πολύ σοβαρή και ραγδαία περαιτέρω  μεταστροφή του αρχικού αυθεντικού του DNA και οτι τελικά θα αποτελεί ένα ανδρείκελο που μόνο εξωτερικά θα μοιάζει με άνθρωπο ενω η συμπεριφορά του δεν θα είναι ανθρώπινη. Αυτό θα έχει ολέθριες επιπτώσεις στην κοινωνία και σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά που θα οδηγήσει σε χάος και στην εξαφάνιση όχι μόνο του ανθρώπου αλλά των πάντων. Συνεπώς πρέπει με νόμους να προστατέψει την φυσιολογία του καθότι ο ανθρωπος νομοθετεί αλλά θα πρέπει να νομοθετεί εντός Νομοτέλειας, γιατι και η φύση έθεσε τους απαράβατους δικούς της Νόμους και τους ασφάλισε. 

Αυτό συνεπάγεται οτι ο άνθρωπος πρέπει να πολεμήσει τους αποστάτες. Οταν λέμε "αποστάτης" δεν έχει κάποια θρησκευτική χροιά η λέξη, αλλά ετοιμολογικά δηλώνει αυτόν που στέκεται σε απόσταση απο την ορθότητα,απο  αυτό δηλαδή που αρχικά εδόθη απο την φύση που φυσικά κατασκευάσθηκε τέλειο απο έναν συμπαντικό νού χωρίς σφάλματα και γεννετικά ψεγάδια σε κανένα δημιούργημα. Και όταν λέμε "δημιούργημα" δεν εννοούμε μόνο τον άνθρωπο αλλα τα πάντα μέσα σε ολόκληρο το περιβάλλον. Πρέπει να κατανοήσουμε πως περιβάλλον είμαστε εμείς οι ίδιοι τόσο έξω όσο και μέσα μας. Το δέρμα του σαρκίου μας είναι απλά ένας φράχτης που χωρίζει το μέσα με το έξω περιβάλλον και αποτελεί ένα ολόκληρο σύμπαν.

Καμία πολιτική κίνηση μέχρι σήμερα δεν αντιλήφθηκε οτι οφείλει να μάχεται για το προφανές. Την προστασία της φυσιολογίας των πάντων με νόμους ώστε να διορθώσουμε και να διατηρούμε υγιή εκ γενετής τα πάντα.

Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις είναι ο μόνος παγκοσμίως που κατέγραψε μέσω του κου Αρτέμη Σώρρα το Δίκαιο της Φυσιολογίας μας με αποδεικτική διεργασία και είναι απέναντι σε οτιδήποτε πηγαίνει απέναντι στην φυσιολογία μας.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε πως φλέγονται να διαιωνίζουν το λιγότερο ισχυρό DNA μέσα στον ανθρώπινο πληθυσμό. Ενώ απεναντίας η φύση είναι προγραμματισμένη να επιλέγει πάντα την διαιώνιση του ανώτερου διατιθέμενου σπέρματος που φέρει DNA όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς βλάβη ακόμα και μέσα στο κατεστραμμένο περιβάλλον όπου ζούμε. Δεν καταλαβαίνω την αναγκαιότητα να διαιωνιστεί ένα οκνό σπέρμα. Προφανώς κατά παραγγελίαν αλλά κόντρα στην νομοτέλεια στο όνομα του οικονομικού όφελους φαινομενικά, αλλά και άλλων πολύ πιο σκοτεινών επιδιώξεων απέναντι στον άνθρωπο.

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας.

29/07/2023

Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2023/07/blog-post_29.html



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια