Γιατί άραγε οι άνθρωποι είναι σαν να έχουμε πάθει ομαδικό αλτσχάιμερ;



Κασσάνδρα Λαμπροπούλου


Συχνά αναρωτιόμαστε γιατί άραγε έχει κοπεί η νόηση των ανθρώπων..κάτι σαν να έχουμε πάθει ομαδικό αλτσχάιμερ... Υπάρχουν πολλοί παράγοντες αλλά θα σας εξηγήσω μια παράμετρο που ίσως αγνοούμε. 

Εκτός των άλλων είναι ΚΑΙ θέμα διατροφής.

Υπάρχει μια παγίδα που εσκεμμένα διαφημίζεται από το καθεστώς με τελικό στόχο να πλήξει την νόηση των ανθρώπων. Είναι το πρωινό! 

Πρίν διαμαρτυρηθείτε θα πω πως κανονικά, ασφαλώς πρέπει να καταναλώνουμε πρωινό, αλλα τί πρωινό..

Πείτε μου, υπάρχουν άραγε πολλοί άνθρωποι στο σύνολο του πληθυσμού στις μέρες μας που έχουν την δυνατότητα να καταναλώνουν κάθε μέρα υγιεινές τροφές χωρίς ζάχαρη, γλουτένη και «κακούς» υδατάνθρακες, άμυλο κλπ;;;; Ολα αυτά δίνουν «εύκολη» ενέργεια με συνέπεια ο οργανισμός να τεμπελιάζει και δεν μπαίνει στην διαδικασία να καίει λίπος μόνος του για να παράξει ενέργεια. Το αποτέλεσμα είναι οτι πέφτει ο μεταβολισμός, αισθάνεσαι κόπωση ύστερα απο κάμποση ώρα μετά την κατανάλωση ζάχαρης ( γιατι ως γνωστόν όλοι οι υδατάνθρακες-ψωμιά, γλυκά, φρούτα, μέλι, κλπ-μεταφράζονται σε ζάχαρη στον οργανισμό), με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να αναπτύξεις διαβήτη σε λίγα χρόνια, αλλά και να υπολειτουργεί ο εγκέφαλος και συνεπώς να τεμπελιάζει η νόηση της πλειονότητας των ανθρώπων...., Γιατι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν, ούτε τον χρόνο, ούτε το χρήμα για να παρασκευάσουν ένα πρωτεινούχο και πιο υγειινό πρωινό. Το καθεστώς γνωρίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά διαφημίζει το λεγόμενο "καλό πρωινό" καθώς «νοιάζεται» για εμάς…. 

Το "καλό πρωινό" όμως στην πράξη μέσα στην κοινωνία λόγω βιασύνης ή ανέχειας μεταφράζεται σε "πρόχειρο ή μπόλικο πρωινό", αλλά άχρηστο στην ουσία.

Με αυτό το τέχνασμα κατάφεραν να κόψουν την νόηση του πλήθους κατακλίζοντας με γλουτένη τον εγκέφαλό μας. Ετσι δημιουργούνται οι διαχειρήσιμοι  όχλοι…

Ιδίως τα ψωμιά που καταναλώνουμε ως πρωινό (πχ τόστ) είναι στην κυριολεξία δηλητήριο για τον οργανισμό μας. Το αληθινό ψωμί παρασκευάζονταν με ζέα (δίκοκκο στάρι) από την αρχαιότητα αλλά μαντέψτε ποιός και γιατί απαγόρεψε την καλλιέργειά του στην Ελλάδα. Ο Εβραίος Ελευθέριος Βενιζέλος. Αναρρωτιέστε ακόμα γιατί ο ‘Ελληνας δεν σκέφτεται;;; Γιατι τρώει πρωινό!

Αφήστε τον οργανισμό σας να κάψει μέχρι το μεσημέρι χωρίς καθόλου τροφή...δεν θα πάθετε τίποτα. Αποτοξινωθείτε απο όλα αυτά τα δηλητηριώδη.. Πιείτε μόνο καφέ χωρίς ζάχαρη και πολύ νερό ή τσάι, χωρίς ζάχαρη πάντα. Τις πρώτες μέρες θα υποφέρετε αλλά αυτό είναι μια ένδειξη ότι ο οργανισμός σας αρχίζει να επαναδραστηριοποιεί τον μεταβολισμό του για να παράξει ενέργεια. Θα δείτε όμως θεαματική διαφορά σε πνευματική διαύγεια. Αυτό είναι η βασική αρχή για ορθή νόηση.

Και φυσκά όλη την υπόλοιπη μέρα να καταναλώνουμε ισορροπημένα και υγειινά γεύματα με μέτρο γιατι και η νόηση είναι θέμα υγείας. 


Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2023/12/blog-post.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια