΄Απειρες θεραπευτικές συχνότητες από το σύμπαν...

    ...όταν ο στόχος και ο σκοπός είναι για το όλον.




Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Για άλλη μια φορά προκαλώ και προσκαλώ τους συμπολίτες μου να έρθουν και να γίνουν ενεργά παραγωγικά μέλη στα καινούργια γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις να νοιώσουν ζωντανοί άνθρωποι με σθένος και όχι α-σθένεια. 

Εμείς δεν αγοράζουμε τα μέλη μας, τους ψηφόφορους, ούτε τους υποψηφίους . 

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναβιώνει τον πολίτη με την δική της ιδιότυπη μοναδική εργο-θεραπεία..Θεραπεία μέσω ΕΡΓΟΥ. Αυτό σημαίνει ότι όλοι αναλαμβάνουν ρόλο μέσα στα γραφεία Ελλήνων Συνέλευσις και αποδεδειγμένα ξαναβρίσκουν το χαμόγελο ακόμα κι αν έχουν χάσει σπίτια, εργασία κι ολόκληρη περιουσία.

Δεν υπάρχουν σωτήρες ούτε και πρέπει. Εσύ αδερφέ και ο κάθε εσύ είσαι ο σωτήρας όλων και του εαυτού σου. Πρέπει να το νοήσεις. Η Δημιουργία δεν θα σε χρειάζεται αν δεν το αποδείξεις, επομένως θα σε αποβάλλει. ΄Οπως εκείνη ζητάς να σε ακούει, να σε βοηθά και να σε προστατεύει το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ σαν ομοίωση και εικόνα της που είσαι. Μην γίνεσαι νεκρός και συνεπώς αποβληταίος για την Δημιουργία. Τίποτα δεν θα λάβεις αν δεν εργασθείς για το όλον, για το σύνολο. Ξέχασε τις δωροδοκίες, τα ρουσφέτια και την καθεστωτική σήψη που μας κατάντησε ως εδώ.

Μια αληθινή πολιτεία χτίζεται από τα ίδια μας τα χέρια λιθαράκι λιθαράκι ώστε να είναι δικό μας αγαπημένο δημιούργημα, να το σεβόμαστε, να το φροντίζουμε, να είναι ένα με εμάς τους πολίτες,να το προστατεύουμε και να το πονάμε, να είμαστε δεμμένοι ως ένα όλον μαζί του ώστε να μην το εγκαταλλείπουμε ποτέ. ΄Οτι έχεις παράξει εσύ ο ίδιος το προσέχεις ως κόρη οφθαλμού. Αυτό λοιπόν είναι το κλειδί της πολιτείας, η αναβίωση του πολίτη.

Δεν ξέρω γιατί αργείς να κατανοήσεις, να νοιώσεις και να  αναγνωρίσεις την άπειρη  αφθονία υπέρτατων θεραπευτικών συχνοτήτων και τον πλούτο που λαμβάνεις από το σύμπαν όταν όλες σου οι πράξεις κινούνται μέσα στον στόχο και τον σκοπό της ύπαρξής σου και της Δημιουργίας σου.

Ανα-βίωση του πολίτη συμβαίνει λοιπόν σήμερα στα καινούργια γραφεία Ελλήνων Συνέλευσις.  Αυτή είναι η μέγιστη σοφία του μηχανισμού Αρτέμη Σώρρα που λοιδορήθηκε χλευάσθηκε όσο ποτέ κανένας άλλος. Χωρίς πολίτη αληθινό ενεργό πού θα βαδίσεις για το μέλλον ;;;;; Τι θα παραδώσεις στα παιδιά σου;;;;; Τα ψευτορουσφέτια που θα ανακυκλώσουν πάλι τη σαπίλα που εσύ ο ίδιος τώρα κατηγορείς;;;; 

Η ανα-βίωση, επαν-όρθωση, επανά-σταση στην όρθια θέση που αρμόζει σε κάθε άνθρωπο και πολίτη συμβαίνει, και πρέπει να συντελεστεί τώρα μέσα στα γραφεία Ελλήνων Συνέλευσις,για το όλον μας και για τα πάντα της ευδαιμονίας μας, με έναν τεράστιο αποδεδειγμένο οικονομικό πλούτο που εσύ ως ζωντανός πολίτης θα κληθείς να τον διαχειρισθείς με αληθινή σωφροσύνη, με αξίες, αρχές και νόμους που θα σε ασφαλίζουν να μην πέσεις σε χειρότερη κατάντια από την σημερινή. Και αυτό γιατι ένας τεράστιος πλούτος μόνο με εξασφαλισμένη πραγματική ηθική πρέπει να διαχειρισθεί,αλλιώς θα αποτελέσει καινούργια συμφορά. Να ο λόγος που εκπαιδευόμαστε ως πολίτες.


Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/05/blog-post_29.html




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια