Σοκάρει το υποχθόνιο νόημα της διάσπασης του ατόμου


Να το πάλι το διπλό νόημα των εννοιών .

Μέχρι τώρα αυτό που καταλαβαίνουμε με την φράση "διάσπαση του ατόμου" είναι στην φυσική η διάσπαση που επετεύχθη με την ατομική ενέργεια και την ατομική βόμβα. Μα και βέβαια σε αυτό αποσκοπούσε αλλά αν το αναγάγουμε σε μεγαλύτερο επίπεδο, διάσπαση ατόμου, το ύπουλο σκοτεινό σατανικό καθεστώς που μισεί τον άνθρωπο, εννούσε την διάσπαση του ατόμου (άνθρωπος) γιατι... ενα άτομο είναι και ο άνθρωπος. Για να γίνει κατανοητό πολλές φορές λέμε πχ "ήταν πολλά άτομα στην αίθουσα". 

Αλλά αν το αναγάγουμε σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο, άτομο είναι ολόκληρη η ανθρωπότητα, και κάθε ατομικό άτομο, κάθε μεμονωμενος άνθρωπος δηλαδή, είναι ενα κύτταρο αυτής.



Αυτό που πέτυχαν με την διάσπαση του ατόμου-άνθρωπος είναι τελικά η διαίρεση του Συλλογικού Ατόμου δηλαδή ολόκληρης της κοινωνίας ο διχασμός, σε όλα τα πεδία και επίπεδα αυτής. Ακόμα και σε προσωπικό (ατομικό) πεδίο του κάθε ανθρώπου πέτυχαν την διαίρεση-διάσπαση-διάλυση των ίδιων των ατόμων του σε μοριακό επίπεδο αλλά και των κυττάρων του που είναι οι μικρότερες οργανικές ατομικές μονάδες σύνθεσης του ανθρώπινου σαρκίου. Σε αυτό αποσκοπούσε άλλωστε η ατομική βόμβα, στην πλήρη εξαφάνιση του ανθρώπου. Ομως σε κοινωνικό πεδίο αυτό που κατάφεραν με την διάσπαση του ατόμου με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση με μίσος προς την δημιουργία ήταν και είναι ο δια-χρονικός και μεθοδικός δια-χωρισμός του Συλλογικού Ατόμου.


Ατομο είναι ο Ανθρωπος. Πρέπει να γίνει κατανοητό οτι όταν λέμε Ατομο εννούμε όλη την ανθρωπότητα ενωμένη ως ένα όλον. Μία μονάδα με πυρήνα έναν κοινό Νού, όπως και ο ανθρώπινος οργανισμός έχει δισεκατομύρια κύτταρα με έναν κοινό νου τον εγκέφαλο που τα κουμαντάρει. Η πυρηνική ενέργεια έχει να κάνει με τον πυρήνα, το DNA δηλαδή του ανθρώπινου κυττάρου και όταν έλεγαν "πυρηνική σχάση" το υποχθόνιο νόημα αυτής της φράσης ήταν και είναι η διάλυση του ανθρώπινου γονιδιώματος. Διά-λυση είναι η λύση του Δία. Δία είναι ο συμπαντικός Νούς που μας δημιούργησε του οποίου είμαστε εικόνα και ομοίωση,είμαστε το είδωλο του, η αντανάκλασή του, καθώς αποτελεί την Πατρώα Ουσία μας, τον ίδιο τον γενετικό μας κώδικα, τον Λόγο της ύπαρξής μας, καθότι εν αρχή ην ο Λόγος, η Λογική, μια και είμαστε έν-λογα όντα. 


Αρα διά-λυση είναι η λύση, η καταστροφή του ίδιου του πυρήνα του ανθρώπινου κυττάρου, η διάλυση δηλαδή του γενετικού κώδικα του ανθρώπου...του αυθεντικού Εθνικού όμως ανθρώπου αυτού που γενήθηκε πρωταρχικά, γιατι σε αυτόν αποσκοπούν. Εθνικός είναι αυτός ακριβώς που βάλλεται ανέκαθεν απο τις σκοτεινές αποστατικές δυνάμεις. Ο πυρήνας του συλλογικού ατόμου είναι το κέντρο του κόσμου η ιδια η Αρχή των πάντων το γενετικό υλικό ολων των δημιουργημάτων. 

Επομένως οι αποστάτες που μισούν τον Ανθρωπο και όλα τα δημιουργήματα σκέφθηκαν να Δια-λύσουν κάθετα σε όλα τα πεδία και επίπεδα απο κάτω προς τα πάνω, δηλαδή απο μικροσκοπικό επίπεδο μέχρι προς τα άνω στο δικό μας ανθρώπινο ορατό πεδίο και ακόμα πιο πάνω μακροσκοπικά προς το σύμπαν ολόκληρο αποσκοπώντας τελικά στην διάλυση ολόκληρης της Δημιουργίας. 

Οι περισσότερες λέξεις που χρησιμοποιούμε όπως διά-λυση διά-σπαση δια-χωρισμός δι-αίρεση περιλαμβάνουν άλλωστε το πρόθεμα Δία, και όχι -διά όπως μας μάθανε στα σχολεία και μας απέκρυψαν την σημασία του πως δήθεν δεν έχει καμία σχέση με τον Δία. Δεν έχουν το πρόθεμα Γιαχβέ ούτε Βούδα ούτε ...Κούδα. Η συμπαντική Ελληνική μας γλώσσα λοιπόν που θα πρέπει να την προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού μας τα πληροφορεί όλα αρκεί να μπορούμε να αποκωδικοποιούμε τις έννοιες των λέξεων. Και βάσει λογικής οι έννοιες των λέξεων δεν εξελίσσονται κατά την πάροδο των χρόνων όπως ύπουλα προσπαθούν να μας περάσουν, αλλά είναι αυτές που είναι, δια-χρονικά, ανάλογα με τον Λόγο των κωδικών συμβόλων που εσωκλείουν, και που με λογική μας φανερώνεται.

Οι ίδιες οι λέξεις επομένως μας φανερώνουν το νόημα της ζωής. 

Αρα το νόημα της ζωής είναι η δι-ασφάλιση της ενότητας του ατόμου κάθετα απο κάτω προς τα πάνω και απο άνω προς τα κάτω σε όλα τα επίπεδα και πεδία ώστε να διασφαλίζουμε την ίδια την Αρχή μας, την Πατρώα Ουσία μας, την πυρηνική μας ουσία τον γενετικό μας κώδικα που προέρχεται απο το ίδιο το Kέντρο του κόσμου και την συλλογική μας ενότητα ως μια μονάδα ένα συλλογικό Ατομο με ομόνοια (όμοιο νου), όπως ακριβώς εργάζονται τα κύτταρά μας προγραμματισμένα και συστρατευμένα "ομόνοα" προς την δια-τήρηση της ζωής του οργανισμού μας.

Ας κατανοήσουμε πως η ανθρωπότητα αλλά και το ίδιο το σύμπαν είναι ο τεράστιος οργανισμός μας. Είμαστε ένα όλον με αυτόν και οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι στον κοινό στόχο και σκοπό της προστασίας του αν θέλουμε να διασφαλίζουμε την ύπαρξη μας την υγεία και την ευδαιμονία μας.


Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

18/ 10/ 2022


#Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου  #Υποψήφιοι_Βουλευτές #Ελλήνων_Συνέλευσις


Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/10/blog-post_36.html




Δες ακόμα:

Με ποιές αξίες και αρχές θα πετύχουμε τον στόχο και τον σκοπό της ύπαρξης μας; Δες εδώ

Πώς είναι φτιαγμένος ο θαυμαστός κόσμος μας; Δες εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια