Νερό απο κόπρανα, σκουλήκια για φαγητό, κουνούπια για ...προστασία...



Επαναλαμβάνω, όταν είχαν πεί "Θα σας αντικαταστήσουμε" δεν εννοούσαν απλά το Μεταναστευτικό εντός της χώρας,είναι πολύ πιο βαθύ απο αυτό που oι περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε. Κοίτα λίγο το D.N.A. μας και θα καταλάβεις τί ακριβώς κάνουν επιτυχώς μέχρι σήμερα επι χιλιάδες χρόνια με μίσος και τυρανικό τρόπο σαν σαύρες δίχος ίχνος ανθρώπινου στοιχείου επάνω τους. 

Η κορύφωση του σχεδίου τελευταία είναι νερό απο κόπρανα, ... σκουλήκια για φαγητό,... κουνούπια για προστασία απο ιούς ...που αποτελεί το δικό τους φυσιολογικό δίκαιο και θα στο επιβάλλουν για να μεταστραφείς ακόμα και στην συμπεριφορά ώστε να μην είναι ούτε στοιχειωδώς ανθρώπινη.

Ηδη η απάθειά μας μαρτυρά πόσο έχουμε αρχίσει να μεταστρεφόμαστε. Ξύπνα αδερφέ από τον λήθαργο και πάρε θέση ενεργά, ενώσου με τα άλλα αδέρφια σου, τους Ελλην Ανθρώπους!

Τον Ελλην Ανθρωπο παγκοσμίως χτυπάνε οι ΜΗ άνθρωποι....Γιατι δεν φαντάζομαι να νομίζεις οτι διοικείσαι από πραγματικούς ανθρώπους ύστερα απο όλα όσα έχεις ζήσει. Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι Ελλην είναι όλοι οι άνθρωποι πάνω στην γη και πρόκειται για κωδική ονομασία του αυθεντικού ανθρώπου. Ελλην σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει Ελλαδίτης. Οι Ελλαδίτες μάλιστα συχνά είναι οι χειρότεροι προδότες τού ανθρώπου. Αυτά. Και αν δεν νοήσεις και δεν έρθεις να ενωθείς με τα αδέλφια σου στο πραγματικά αντίπαλον δέος που είναι ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα καταστραφούμε βασανιστικά όλοι μαζί και μαζί και ο πλανήτης.

Ρίξε μιά ματιά τί βιώνεις κάθε μέρα από τότε που γενήθηκες ακόμα και στο στενό σου περιβάλλον και θα καταλάβεις.


Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Νομού Αργολίδας

18/ 09/ 2022


#Ελλήνων_Συνέλευσις  #Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου  #Υποψήφιοι_Βουλευτές


ΠΗΓΗ:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/09/blog-post_18.html


Δες ακόμα:

Χημικές ουσίες εκτοπίζουν τον άνθρωπο απο την γή | ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ #ΙΛΛΥΡΙΑ_WEB_TV

Ποιά είναι η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ και τί σχέση έχει με τον Ανθρωπο;



Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ Του Μάνου Χατζηδάκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια