Μπορείς να σώσεις όλο τον κόσμο φιλάνθρωπε Ρίτσαρντ...

 



Ρίτσαρντ Γκιρ:

"Μεταμφιεσμένος ως άστεγος στη Νέα Υόρκη για ένα εικοσιτετράωρο, κανείς δεν με πρόσεξε. Οι άνθρωποι με προσπερνούσαν και με κοίταζαν με ντροπή. Μόνο μία κυρία είχε την καλοσύνη να με ταΐσει. Ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Συχνά ξεχνάμε πόσο ευλογημένοι είμαστε. Σίγουρα δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το αύριο, γι ' αυτό θα πρέπει, να δείχνουμε περισσότερη κατανόηση και συμπόνοια, και αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον που έχει ανάγκη, να βοηθήσουμε με όλη μας την καρδιά. Γι' αυτό αφού τελείωσα αποφάσισα να περπατήσω και να δώσω φαγητό και 100 δολάρια σε κάθε άστεγο που είδα. Έκλαιγαν και ήταν πολύ ευγνώμονες. Όπως είπε και ο Mahatma Ghandi: Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο."

..................
Κασσάνδρα Λαμπροπούλου *(απάντηση προς τον Ρίτσαρντ Γκίρ):

ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ε.ΣΥ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 
Σου μιλάει μια άστεγη που έπιασε το νόημα της επανόρθωσης προς την Ευδαιμονία ΟΛΩΝ την οποία θέλεις να δεις στον κόσμο. Η ευδαιμονία πρέπει να είναι για ΟΛΟΥΣ.
Φιλανθρωπία όμως το καθεστώς εννοεί τα ξεροκόμματα που πετάει υπεροπτικά σε ελάχιστους ανθρώπους καταρρακώνοντας την υπερηφάνεια τους. Αυτή είναι η νοοτροπία με την οποία γαλουχηθήκαμε και θύματα αυτής σχεδόν όλοι μας, όπως προφανώς κι εσύ και ο κάθε Ε.ΣΥ..
Μέχρι που ήρθε ο Αρτέμης Σώρρας και μας απέδειξε τον τεράστιο πλούτο που διαθέτει κάθε χώρα, αλλά και με τα 600δις που μας κατέθεσε που πιστοποιήθηκαν στην χώρα μου απο δύο δικαστικές αποφάσεις, χρήματα με τα οποία θα μπορούσαν να σωθούνε όλοι πάνω στον πλανήτη...Αλλά το σόι σου έκανε ότι μπορούσε για να τις αποσιωπήσει.. Είμαι σίγουρη πως αν με άκουγες θα ξύνιζες τα μούτρα σου επειδή ο Σώρρας είναι Ελλην και δεν συμφέρει το "φιλάνθρωπο" ευσεβές εβραιόσογο σου που κουμαντάρει τον πλανήτη να σωθούν οι άνθρωποι όλοι πέρα για πέρα όπου και όποιοι κι αν είναι. ΑΣΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΆ σωσίματα φίλε του ανθρώπου Ρίτσαρντ, δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Σταγόνα στον ωκεανό απέραντης δυστυχίας. Αν θες, μην μυξοκλαίς, έλα να το αλλάξεις ριζικά και ολοκληρωτικά ακόμα και για την ευδαιμονία του πάμπλουτου εαυτού σου με τις αληθινές αξίες και αρχές με τους αληθινούς νόμους της ανθρώπινης και συμπαντικής νομοτέλειας του φυσικού μας Δικαίου για να ζούμε όχι μόνο πάμπλουτοι αλλά και δημιουργικοί. Σε περιμένουμε σε ενα γραφείο Ελλήνων Συνέλευσις χθες αν θελεις να ενημερωθείς. Αργησες Ρίτσαρντ...
Κι Ε.ΣΥ. συνέλληνά μου....αργείς!

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

25/ 10/ 2022



#Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου  #Υποψήφιοι_Βουλευτές #Ελλήνων_Συνέλευσις


Πηγη:




Διάβασε επίσης:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια