Πως εδραιώθηκε η νοοτροπία του ρουσφετιού(ΕΛΕΥΣΙΣ TV-ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ).

 

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου:

"H εξουσία των κομμάτων μέσω της αντιπαλότητας και του διαχωρισμού τών πολιτών καταργεί την ισότητα, την ισονομία,  την αξιοκρατία, άρα δεν επιτρέπει στην Δημοκρατία να λειτουργήσει.

Οσο θα διαιωνίζεται η νοοτροπία του ρουσφετιού από τα κόμματα και τα κομματάκια που ψηφίζουμε θα συντηρούμε την παθογένεια σαν αυτήν που οδήγησε στο δυστύχημα των Τεμπών. Και τελικά διαπιστώνεις εκ των υστέρων οτι ένα σου δίνουν, δέκα σου παίρνουν, ακόμα και την ζωή σου". 

"Πρέπει να γίνουμε αληθινοί ΠΟΛΙΤΕΣ να κατανοήσουμε οτι πρέπει να είμαστε ενωμένοι να σκεφτόμαστε και να ψηφίζουμε με βάση το συλλογικό συμφέρον και οχι το ιδιωτικό, ώστε να έχουμε ισχύ όλοι μαζί. Να πάρουμε πίσω το αληθινό μας νομοτελειακό ΔΙΚΑΙΟ ώστε να έχουμε συλλογική ευδαιμονία".

#Ελλήνων_Συνέλευσις #Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου #Υποψήφιοι_Βουλευτές

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ'' με τίτλο "ΕΛΛΑΔΑ 2023 Η ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" που παρουσίασε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ στο ΕΛΕΥΣΙΣ TV στις 29/04/2023. Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε μεταξύ άλλων υποψηφίων και η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, Υπ. Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''. 

#συνεντευξεις #επικαιροτητα #νεα #πολιτικη #live #livestream #livetv #εκλογες #υποψηφιος #βουλευτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια