Τον θυμωμένο Ποσειδώνα είναι καιρός να φοβηθείς




Σκέφτομαι μια που είναι καλοκαίρι ας θυμηθούμε το εξής:

Τον ζωντανό οργανισμό που λέγεται θάλασσα τον έχουμε αφήσει πολύ να αδικείται. Δεν είναι μόνο η μόλυνση, είναι πρωτίστως οι μνήμες που κουβαλάει μέσα του από καταβολής κόσμου. Αρχικά οι μνήμες της Γέννεσης..Και ύστερα της αποστασίας. Όλα μέσα της με συχνότητες αέναα κλειδωμένα ακόμα και στα πιο φαινομενικά "καθαρά" νερά.

Κουφάρια πλοίων και ανθρώπων αδικοχαμένων απο πολέμους και αποστασίες στον ρου της ιστορίας, σκουπίδια βιομηχανιών,που κάποιοι μας δίδαξαν να τα πετάμε και ύστερα μας ενοχοποίησαν, δηλητήρια πολεμικά απέναντι κάθε ζωής, χείμερες γενετικών τροποποιήσεων, πυρηνικές δοκιμές, μεταλλαγμένο dna, απόκοσμα ευρήματα της αβύσσου, ένας οργανισμός που υποφέρει...

Άνθρωπε Ε.ΣΥ. δεν σεβάθηκες το βασικό συστατικό σου γιατί πρόδοσες τα πάντα του περιβάλλοντός σου. Άφησες Ε.ΣΥ. να διοικούν μη άνθρωποι τον πλανήτη σου και έβγαλες με δική σου υπαιτιότητα το δημιούργημα του Ποσειδώνα εκτός νομοτέλειας.

Στενάζει το νερό όπως και το ύδωρ σου και όλο το ύδωρ του πλανήτη. Και τώρα αναρρωτιέσαι γιατί είσαι δηλητηριασμένος και Α-σθενής;; Γιατί δεν είχες το ΣΘΕΝΟΣ να πολεμήσεις το άδικο. Τώρα κολύμπα εκεί που ετοίμασες. Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς, στα μαύρα νερά της αβύσσου.. Τον θυμωμένο Ποσειδώνα δεν θα αργήσεις να τον δεις. 


Κι όσο για τις αρχικές μνήμες του θαλάσσιου ζωντανού οργανισμού, αυτές ανανεώνονται κάθε χρόνο με την άπειρη ενέργεια που δέχεσαι απ΄το φαινόμενο της Επιτολής του Σειρίου στις 31 Ιουλίου, για σένα, για να θυμηθείς ποιός είσαι και πού πας. Καρτερικά σε περιμένουν οι αρχικές μνήμες να έρθεις Ε.ΣΥ. και με έναν Λόγο σου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ, όλα να τα διορθώσεις. Στο Νου σου είναι το θέμα, πέταξε τους Κύκλοπές σου..την δουλικότητα, την απάθεια, την αδράνεια, την αναπαραγωγή του αδίκου...και δες ξεκάθαρα ποιά είναι η Ιθάκη.

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

1/8/2023

Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2023/08/blog-post_1.html

Φωτο Λαμπροπούλου Κ. απο την Επιτολή του Σειρίου 31/07/2023 ωρα 06:29 

Δες ακόμα:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια