Ξεπέφτοντας από το εμείς στο εγώ είσαι ήδη άρρωστος...

 ...Πώς θα το καταπολεμήσεις το άρρωστο εγω σου;;;


Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Μέσα στις ψυχές των ανυποψίαστων ανθρώπων το καθεστώς στερώντας μαζικά την αφθονία (κυρίως του χρήματος), κάνει οτι μπορεί για να εδραιώσει την παγίδα του φθόνου ώστε να ξεπέφτουμε απο το εμείς στο εγώ σαν κοινωνία.

Από το συλλογικό μας άτομο, που είμαστε εμείς όλοι μαζί ενωμένοι, μας υποβιβάζουν στο επίπεδο της αρρωστημένης μικρότητας του εγώ, με σκοπό να συμπεριφερόμαστε πλέον ως μάζα και αγέλη ζώων. Αυτό ουσιαστικά μας καθιστά πάσχοντες ψυχικά, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε σε συλλογικό επίπεδο, άρα μας μπάζει σε μια κατάσταση σύγκρουσης με άλλους ανθρώπους. Ξεπέφτοντας από το εμείς στο εγώ είσαι ήδη άρρωστος. Αρρωσταίνεις και σωματικά γιατι ο φθόνος φθείρει την υγεία αυτού που διακατέχεται από τέτοια συναισθήματα. Με τί τρόπο θα το καταπολεμήσεις;;...

Πρέπει να κατανοήσουμε οτι για το καθεστώς η ανθρώπινη μάζα είναι πιο εύκολα χειραγωγήσιμη.

Η παγίδα που συνήθως δεν την αντιλαμβανόμαστε είναι η στέρηση της οικονομικής αφθονίας γιατι τα οικονομικά μας αποτελούν βασική παράμετρο σε όλες τις μορφές σχέσεων, άρα συνδέεται με κάθε άλλο είδος στέρησης αφθονίας. Είναι αυτή που ρίχνει την χαριστική βολή σε οποιαδήποτε σχέση (φιλική, επαγγελματική, ερωτική, οικογεννειακή κλπ) καθώς αναδεικνύει κάθε άλλο υποβόσκον χρόνιο απωθημένο αίσθημα φθόνου για οποιαδήποτε άλλη διαστρευλωμένη κατάσταση ή κόμπλεξ αισθανόμαστε το οποίο μας έχει καλλιεργήσει το καθεστώς από την γέννησή μας, μέσω όλων των ιερατείων,από την επιστήμη, από διάφορες ιδεολογίες, από την μόδα, την εξουσία κλπ.  

Είναι ανάγκη λοιπόν ο κάθε άνθρωπος βιωματικά μέσα από την εμπειρία της ζωής του να διακρίνει τις παγίδες που στήνονται από το καθεστώς εναντίον του ανθρώπου.

Πώς θα τα καταπολεμήσουμε όλα αυτά;;;

Τα καινούργια γραφεία Ελλήνων Συνέλευσις είναι ένας τόπος όπου αποκτάς την ευκαιρία (δίκαιος καιρός) να διδαχθείς το «γνώθι σ’αυτόν»,όπου εαυτός σημαίνει «όλα και τα πάντα», είναι ο συλλογικός μας εαυτός, όλοι μαζί ενωμένοι, ώστε να μάθεις να αναγνωρίζεις αμέσως ότι σε συντηρούν σκόπημα σε κατάσταση λήθης όταν σε μαθαίνουν να αισθάνεσαι φθόνο, και να τον διορθώνεις αμέσως κατανοώντας τον νόμο της επανόρθωσης. Αναγνωρίζεις ότι είσαι φτιαγμένος με άπειρη αφθονία προς όλες τις εκφάνσεις της ύπαρξής σου,δεν έχεις καμία ανάγκη να νομίζεις ότι σου λείπει εκ φύσεως κάτι, και μάχεσαι ως ενεργός πολίτης για όλα όσα σου αφαίρεσαν συλλογικά. ΄Ετσι, από το στερημένο εγώ σου όπου βρισκόσουν,όταν διώξεις τα κόμπλεξ,το μίσος,την ζήλεια, τον φθόνο,γίνεσαι ά-φθονος, επομένως μπαίνεις ξανά στο ΕΜΕΙΣ,άρα ανακτάς πίσω την ψυχική και σωματική σου υγεία. Γιατι ο άνθρωπος εισέρχεται στην ορθότητά του μόνο όταν νοεί πως αποτελεί συλλογικό όν προικισμένο απλόχερα απο την Δημιουργία με άπειρα εφόδια δυνατότητες και πλούτο ως προς τα πάντα, αρκεί να μάθει να τα προστατεύει όλα αυτά με Νόμους εντός Νομοτέλειας. Να μάχεται δηλαδή για το ανθρώπινο Δίκαιό του που του το αφαίρεσαν.


Πηγή:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια