Η αποκατάσταση του έργου τέχνης της Δημιουργίας




Οι μη άνθρωποι ισχυρίζονται πως τάχα είναι περισσότεροι και προσπαθούν να επιβάλλουν το δικό τους απόκοσμο δίκαιο εις βάρος των αληθινών ανθρώπων. Τώρα για παράδειγμα βγάλανε και το ουδέτερο φύλο, ή να γενάνε και οι άνδρες, ή επεμβαίνουν με κλωνοποιήσεις κλπ στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Ετσι ήταν ο αρχικός άνθρωπος άνοα ασεβή καρκινώματα της κοινωνίας????

Ας αναρωτηθεί ο κάθε απλός άνθρωπος που εύκολα πείθεται απο την προπαγάνδα που με περισπούδαστες ψυχολογικές μεθόδους που εφαρμόζουν πάνω μας, μας περνάνε.

Τα υβρίδια ας κάνουν δική τους κοινωνία υβριδίων, ας πάρουν την δική τους μορφή στον φαινότυπο (στην εξωτερική τους εμφάνιση) και ας χρησιμοποιήσουν το αληθινό τους όνομα "ΜΗ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ", διότι δεν έχουν καμία σχέση με τους ανθρώπους. Να μας αφήσουν να ζήσουμε με το δικό μας Δίκαιο της φυσιολογίας μας.

Αλλά ο ύπουλος σκοπός των αποστατικών όντων δεν είναι απλά να επιβάλλουν το δικό τους Δίκαιο και να ζούν ανενόχλητοι. Είναι οτι θέλουν να επιβληθούν πάνω στους ανθρώπους απο τεράστιο μίσος προς τον αρχικό άνθρωπο της Δημιουργίας. 

Θέλουν να εξαφανίσουν την αρχική μας μορφή όσο το δυνατόν και το αρχικό γενετικό μας κώδικα γι αυτό σφετερίζονται την λέξη Ανθρωπος και την χρησιμοποιούν για τον εαυτό τους.

Σε κανένα άλλο είδος πάνω στην γή δεν συμβαίνει αυτό το άδικο φαινόμενο υποταγής δυσεκατομμυρίων ατόμων σε κάποιο άλλο είδος, ξένο προς το DNA  του είδους. Αυτό πρέπει να καταλάβει η ανθρωπότητα για να εξηγήσει τα όσα βιώνει επι εκατομμύρια χρόνια.

Πόλεμοι, αδικίες, αρρώστιες, βιασμοί ,σφαγές, μίσος, ανθρωποθυσίες, βασανιστήρια, βιολογικός πόλεμος, αλλοίωση του κλίματος, μετα-ανθρωπισμός, ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ του ανθρώπινου φυσιολογικού δικαίου, παράλογα πρόστιμα, εκβιασμοί, οικονομικές κρίσεις, απολύσεις,μισαλοδοξία, προπαγάνδα , διχασμός, παραπλάνηση, εξαπάτηση, ψέμα, κανιβαλισμός,διαστροφές, δεν προήλθαν απο τον αληθινό πρωταρχικό αγνό άνθρωπο. Η αποστασία διέφθειρε τους αρχικούς ανθρώπους και κρατάει απο πολύ παλιά.

Το ανθρώπινο DNA έχει αλλοιωθεί βάναυσα, έχει φτάσει σε πολύ ευτελές επίπεδο εξ' αιτίας αυτών των αποστατικών οντοτήτων που βιάζουν την ανθρωπότητα μεθοδικά , συστηματικά και με στόχο και σκοπό την πλήρη αφομοίωσή μας απο το απόκοσμο είδος που εχουν κατασκευάσει ως άνθρωπο. 

Είναι σαν να έχεις ζωγραφίσει (όπως η Δημιουργία) έναν πολύ όμορφο πίνακα και να έρχεται ένας άσχετος και να ζωγραφίζει τις δικές του μουτζούρες πάνω στον δικό σου πίνακα με ζήλεια, επειδή εκείνος δεν μπορεί να ζωγραφίσει κάτι δικό του καθώς δεν έχει τα προσόντα, άλλα καταστρέφει το δικό σου καλλιτέχνημα για να παρουσιάσει με έπαρση την δική του καρικατούρα ως δική του, κλέβοντας τα πνευματικά δικαιώματα του δικού σου δημιουργήματος, ή έστω να ικανοποιηθεί πως το κατέστρεψε και να περάσει πως τάχα δεν ήταν και τόσο ωραίο εξ αρχής. Τόση άρρωστια, τόσο μίσος έχουν! Και τόση ζήλεια.  



Σίγουρα όλοι γνωρίζετε απο ζήλεια γιατι είμαστε ακριβώς μέσα σε αυτήν την αποστασία, δίπλα μας την βιώνουμε σε όλη μας την ζωή από τα υβρίδια (= ύβρης Διός). Και πολλοί απο αυτούς διατείνονται πως ο άνθρωπος είναι το πιο εγωιστικό όν που νομίζει πως είναι ο κυρίαρχος του σύμπαντος, γιατι θα ήθελαν να είναι εκείνοι, και αυτό προσπαθούν να κάνουν.

Κάπως έτσι θα καταλάβετε την βάναυση ασεβή αδικία όντων που ζηλεύουν την ομορφιά του κόσμου που φτιάχθηκε ως ένα κόσμημα και μισούν τον αυθεντικό άνθρωπο που προήλθε απο τον Συμπαντικό Νού που δημιούργησε πρώτος τα πάντα και βέβαια με ελευθερία βούλησης. Επειδή μας έφτιαξε να έχουμε ελευθερία βούλησης, γι αυτό δεν διασφάλισε τα "πνευματικά δικαιώματά" του. Ομως θα ήθελε πολύ να διαθέτει το "γνώθι σ'αυτόν" το δημιούργημα του, ώστε να μάχεται με ελεύθερη πάντα βούληση να διασφαλίζει από μόνο του  διαχρονικά και αενάως την αρχική του κατασκευή, την αρχική του μορφή, το αρχικό κόσμημα, τον αρχικό "πίνακα" όπως εκείνος τον "ζωγράφισε".

Εμείς όμως όχι μόνο δεν μαχόμαστε να επαναφέρουμε ή να επανορθώσουμε το αρχικό μας DNA και να γίνουμε ξανά αληθινοί άνθρωποι, άλλα πέφτουμε στην παγίδα των απόκοσμων όντων και συμπράττουμε με αυτούς εναντίον του εαυτού μας ως άνοοι προδότες.

Τώρα καλείται ο άνθρωπος να γίνει συντηρητής του έργου τέχνης του αρχικού πίνακα ζωγραφικής της Δημιουργίας. Οχι, δεν θα επικρατήσει ο ΜΗ άνθρωπος αλλά ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Τώρα διασφαλίζονται τα πνευματικά δικαιώματα του Δημιουργού και αυτό θα γίνει απο εμάς τους ίδιους. Πρέπει ο άνθρωπος να μάχεται για να διασφαλίζει αυτά τα πνευματικά δικαιώματα και όχι ο ίδιος ο Δημιουργός, γιατι μας έφτιαξε έτσι ώστε να είμαστε ελεύθεροι. Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ είναι θεμελιώδης αρχή και αξία στο σύμπαν.

Αρα, τώρα είναι η χρονική στιγμή που περισσότερο απο κάθε άλλη φορά χρειάζεται να κατανοήσουμε το τί συμβαίνει, τώρα που έχουν αποθρασυνθεί οι αποστάτες και να συν-ελεύσουμε. ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ!  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ. Η λέξη ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι δικό μας πνευματικό δικαίωμα και δεν μπορεί κανένας αποστάτης να το σφετερίζεται. Να φύγουν, να πάνε αλλού!


Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

24/ 10/ 2022


#Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου  #Υποψήφιοι_Βουλευτές #Ελλήνων_Συνέλευσις


Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/10/blog-post_24.html


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια