Τί μας πληροφορεί ο σκελετός μας;

 

'Οπως έχω ξαναπεί το σαρκίο μας πληροφορεί και μας διδάσκει πώς πρέπει να είμαστε και στο ενεργειακό μας κομμάτι. Το ενεργειακό είναι η συνειδητότητα, δηλαδή το αόρατο άυλο μέρος μας.

Αν κοιτάξουμε πώς είναι το σαρκίο και το αποκωδικοποιήσουμε θα πάρουμε πολλές απαντήσεις. 

Γιατί άραγε ο άνθρωπος είναι το μόνο είδος που στέκεται και περπατάει ορθό;;; 

Ο σκελετός του ανθρώπου είναι αυτός που κρατάει το σαρκίο μας όρθιο όταν είμαστε ζωντανοί. Αυτό που κρατάει όμως τα κόκκαλα συνδεδεμένα μεταξύ τους είναι η αρθρώσεις οι αρμοί δηλαδή, χωρίς αρμούς τα κόκκαλα θα διαλύονταν και ο σκελετός θα έπεφτε κάτω όπως συμβαίνει όταν είμαστε νεκροί. Οταν αποσυντίθεται το σαρκίο δεν υπάρχει σκελετός, υπάρχουν μόνο σκόρπια κόκκαλα.


Ο σκελετός που κρατάει ζωντανό το ενεργειακό μας σώμα είναι η λογική. Η λογική έρχεται μέσα απο την νόηση. Η νόηση είναι σκέψεις. Οι σκέψεις όμως συνδέονται μεταξύ τους, δεν είναι σκόρπιες, απο την μιά λογική σκέψη πας στην άλλη, αρα υπάρχουν αρμοί και στις σκέψεις. Οταν έχουμε σκέψεις χωρίς λογική σύνδεση δεν έχουμε αρμούς στον σκελετό του νού μας αρα καταρρέει η λογική μας! Παύουμε να στεκόμαστε στην ορθότητά μας συνειδησιακά. Το ενεργειακό μας σώμα διαλύεται και πέφτει κάτω όπως και ο σκελετός των οστών. Αρα είμαστε νεκροί σαν ένλογα όντα. Γινόμαστε άλογα όντα. 

Επομένως αυτό που κρατάει τον άνθρωπο συνειδησιακά ορθό είναι ο σκελετός του νού, και αυτός είναι η λογική.

Και κάτι άλλο. Ο σκελετός των οστών μας, μας κρατάει ορθούς σαν κολώνες γιατι το σαρκίο μας είναι και πρέπει να μοιάζει με κεραία. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Η κεραία αυτή είναι σχεδιασμένη απο την Δημιουργία να λαμβάνει ενέργεια απο το σύμπαν που η ενέργεια εισέρχεται μάλιστα απο την κεφαλή του ανθρώπου ακριβώς εκεί όπου συμβαίνει όλη η λογική διεργασία του νού που οι λογικές σκέψεις ως λαβύρινθος έχουν αρμούς. Αυτή είναι η αρμο-ν(ο)ία, ο αρμός του νού. Να η αρμονία στην ζωή μας πόσο σημαντική αξία είναι.


Και να λοιπόν τι μας πληροφορεί το σαρκίο με τον σκελετό μας. Οτι και η συνείδησή μας θα πρέπει να στέκεται στην ορθότητά της. Οτι στο ενεργειακό μας κομμάτι ως οντότητες πρέπει να μην παρεκκλίνουμε απο αυτό που μας όρισε η Δημιουργία αλλά να είμαστε στην ακρίβεια. Να μην ξεπέφτουμε και γινόμαστε βάρβαρα ζώα σε αποστασία όπως μας έχουν καταντήσει σήμερα περνώντας την αντι-λογική και τον παραλογισμό στα πάντα. Σήμερα αν το καλοσκεφθείτε οι περισσότερες σκέψεις μας είναι παράλογες γιατι στηρίζονται στο συναίσθημα και όχι στην λογική. Το καθεστώς επίτηδες καλλιεργεί πάσης φύσεως συναίσθηματα, αρνητικά κυρίως, όπως ο φόβος και αυτό είναι το στοιχείο που πλήττει το ενλογο ον που λέγεται άνθρωπος και το έχει καταντήσει να μην στέκεται στο ύψος του.

Στην Ελλήνων Πολιτεία με Ελλήνων Συνέλευσις πρωταρχικό μέλημα του κράτους θα είναι να φροντίζει να στέκεται ο άνθρωπος ως πολίτης στην ορθότητα της λογικής διεργασίας του νού και στην ακεραιότητα της νόησής του.

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

26/ 11/ 2022

#Ελλήνων_Συνέλευσις #Υποψήφιοι_Βουλευτές #Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου

Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/11/blog-post_45.html

-Δείτε σχετικό βίντεο:










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια